FAQ

ZAŠTO IZNAJMITI LOWRIDERS MINI KAMPER?

Zato što je to najpovoljnija i najugodnija varijanta obilaska Hrvatske i susjednih zemalja. Ovakav način putovanja pruža maksimalnu slobodu u odabiru destinacije i jednostavno, ponekad usputno, planiranje itinerera putovanja kao i dužine trajanja odredenih ruta. Iznajmljivanje mini kampera Vam pruža prijevoz, smještaj i kuhinju u jednom paketu te na taj način omogučava da se u potpunosti opustite gdje god želite i kad god želite. Potrošnja goriva je minimalna i upravljanje vozilom je jednostavno stoga uvijek imate opciju da ste mobilni a u isto vrijeme uživate daleko od očiju klasičnih turista.

GDJE I KADA MOGU PREUZETI MINI KAMPER?

Preuzimanje mini kampera se odvija u zračnoj luci Split u dogovoreno  doba.

Vozilo se takodjer može preuzeti u zračnoj luci Zadar, zračnoj luci Dubrovnik te na ostalim adresama uz dodatnu naknadu (ovisno o raspoloživosti).

Radimo 7 dana u tjednu, od 8 do 20 sati.

GDJE I KADA MORAM VRATITI MINI KAMPER?

Mini kamper se mora vratiti u zračnu luku Split u dogovoreno vrijeme unutar radnog vremena. Vozilo je moguče vratiti i na drugim lokacijama uz prethodan dogovor i dodatnu naknadu.

KOJA JE DOPUŠTENA KILOMETRAŽA DNEVNO?

U Lowriders-u vam nudimo mogučnost neograničene kilometraže tako da za duže relacije nećete imati dodatnih troškova.

DOPUŠTATE LI UPOTREBU VOZILA U KAMPOVIMA U SKLOPU FESTIVALA?

Da, u Lowriders-u nemamo problema s korištenjem vozila u kampovima u okviru festivala. Naprotiv, smatramo da su naši mini kamperi idealni za takvu vrstu avanture.

SMIJEM LI PUTOVATI U DRUGE DRŽAVE EU?

S Lowriders mini kamperom možete obići sve države – članice EU te ostale zemlje s prethodno potpisanim dopuštenjem našeg tima.

JESU LI KUĆNI LJUBIMCI DOZVOLJENI U MINI KAMPERIMA?

Nažalost, životinje (osim registriranih vodiča ili pasa za pomoć) nisu dopuštene u vozilu u bilo kojem trenutku.

KOLIKI JE KAPACITET MINI KAMPERA?

Kamper ima prostor za 4 osobe – 4 sjedećih mjesta, jedan bračni krevet plus dodatno mjesto za spavanje u šatoru na krovu (2 osobe).

MOGU LI KAMPEROM UPRAVLJATI DODATNI VOZAČI?

Prioritet ekipe Lowriders-a je Vaša sigurnost i zbog toga je dodavanje vozača besplatno. Svi vozači moraju priložiti važeću vozačku dozvolu i osobni dokument te biti prisutni prilikom primopredaje vozila.

Važno je napomenuti da prema našim pravilima osiguranja, svi vozači moraju biti imenovani u ugovoru da bi osiguranje bilo važeče.

ŠTO NUDITE OD DODATNE OPREME I KAKO JU MOGU REZERVIRATI?

Provjerite naš izbor dodatne opreme da biste vidjeli što nudimo i pošaljite upit sa svim željama na koji ćemo vam odgovoriti u roku od 24 sata.

*Imajte na umu da čak i uz prethodni zahtjev ne možemo jamčiti da je dodatna oprema u svakom trenutku na zalihi

KAKO MOGU REZERVIRATI MINI KAMPER?

Nakon što pogledate našu ponudu, pošaljite upit za rezervaciju prema uputama. Nakon što ga dobijemo, odgovoriti ćemo u roku od 24 sata s potvrdom da smo dobili vaš zahtjev i dati ponudu na temelju raspoloživosti odabranih stavki. Uz to ćemo priložiti fakturu i imat ćete 24 sata da biste položili 30 posto depozita. Ostatak plaćanja mora se izvršiti preko interneta 14 dana prije početka najma.

MOGU LI PROMIJENITI DETALJE REZERVACIJE?

Da biste unijeli izmjene u rezervaciju, uključujući produžetak datuma odlaska / odlaska, morat ćete nas kontaktirati putem telefona ili emaila.

Imajte na umu da su sve izmjene podložne raspoloživosti i odobrenju Lowriders Rental-a.

TREBA LI MI INTERNACIONALNA VOZAČKA DOZVOLA?

Međunarodna vozačka dozvola s engleskim prijevodom preporučuje se za osobe koje nisu prebivatelji zemalja -članica EU. Svi vozači moraju imati važeću vozačku dozvolu za cijelo razdoblje posudbe.

Samo vozači navedeni u ugovoru mogu voziti Lowriders vozila. Svi vozači moraju biti prisutni u trenutku podizanja vozila kako bi potpisali ugovor.

ŠTO UKLJUČUJE CIJENA NAJMA?

Naši mini kamperi su opremljeni sa svime što trebate za pripremanje i konzumiranje hrane. U cijenu je uključena i čista posteljina te ostala osnovna kamp oprema kao što su zemljovidne karte te stol i stolice za kampiranje među ostalima.

Listu dodatne opreme pogledajte ovdje.

POSTOJI LI MADRAC U KROVNIM ŠATORIMA? I KOJA VRSTA MADRACA SE NALAZI U MINI KAMPERU?

Da, u svim našim krovnim šatorima postoji udoban madrac. Madraci koji se koriste u unutar kampera također su čvrsti, ali nevjerojatno udobni.

Pogledajte video.

DA LI JE DOZVOLJENO NOĆENJE IZVAN KAMPOVA?

Dok je divlje kampiranje u BiH i Srbiji dopušteno, u Hrvatskoj je zabranjeno.

Međutim, ostavljamo na vašu diskreciju gdje želite noćiti. Molimo Vas da koristite svoj zdrav razum kada je u pitanju sigurnost područja u kojem želite kampirati, ​​zajedno s mjestom i terenom vašeg odabranog zadržavanja; plaćanje štete za vozilo je puno skuplje od troškova noćenja u jednom od kampova diljem regije.

KOJE IZVORE ENERGIJE NUDI MINI KAMPER?

Svi naši mini kamperi  nude opciju punjenja mobitela i drugih naprava putem 12v upaljača.

KOLIKO MORAM IMATI GODINA DA BI MOGAO IZNAJMITI MINI KAMPER?

Svi vozači moraju biti stariji od 21 godine i posjedovati vozačku dozvolu najmanje godinu dana.
ItalyCroatiaFrenchSpainGermanEnglish