DOBRODOŠLI U OBITELJ LOWRIDERS-A

Najam mini kampera u Hrvatskoj

Hrvatska i okolne zemlje savršeno su mjesto za istraživanje s mini kamperom. Čak i da se ne odlučite za spavanje u jednom od pregršt kampova u regiji te odaberete da ćete pitanje noćenja rješavati po putu, udobnost nikad nije upitna. Sva naša vozila opremljena su s vrhunskim madracima i funkcionalnom kuhinjom koju možete koristiti kad god vam zatreba.

Lowriders Rental je mala tvrtka koja želi ugoditi. Naš koncept je jednostavan. Pružamo vam potpuno opremljen mini kamper i opremu za kampiranje.

Nudimo osobne usluge prilagođene vašim potrebama. Trebate dodatnu opremu koju ne nalazite u asortimanu? Kontaktirajte nas.

FLEKSIBILNOST ISPORUKE VOZILA

Vozilo možete preuzeti diljem Hrvatske. Novost u ponudi je i mogućnost preuzimanja i predaje vozila u susjednim zemljama – Crnoj Gori, Bosni i Sloveniji.

POTPUNA SLOBODA

Mini kamper je opremljen svim potrebnim sadržajima, tako da možete udobno spavati i kuhati svoje obroke u svakom trenutku.

MANJI TROŠKOVI

S obzirom da naši mini kamperi spadaju u kategoriju osobnih vozila, plaćati ćete manje za cestarine i trajektne karte.

DISKRETNO KAMPIRANJE

Sva naša vozila su bez ikakvih znakova, natpisa i reklama što garantira putovanje kroz regiju bez suvišnog privlačenja pozornosti.

ItalyCroatiaFrenchSpainGermanEnglish