DOBRODOŠLI U OBITELJ LOWRIDERS-A

Iznajmljivanje mini kampera u Hrvatskoj

Hrvatska i okolne zemlje savršeno su mjesto za istraživanje s mini kamperom. Čak i da se ne odlučite za spavanje u jednom od pregršt kampova u regiji te odaberete da ćete pitanje noćenja riješavati po putu, udobnost nikad nije upitna. Sva naša vozila opremljena su s vrhunskim madracima i funkcionalnom kuhinjom koju možete koristiti kad god vam zatreba.

Lowriders Rental je mala tvrtka koja želi ugoditi. Naš koncept je jednostavan. Pružamo vam potpuno opremljen mini kamper i sve što vam je potrebno za kampiranje.

Nudimo osobne usluge prilagođene Vašim potrebama. Trebate dodatnu opremu koju ne nalazite u asortimanu? Kontaktirajte nas.

FLEKSIBILNOST ISPORUKE VOZILA

Vozilo možete preuzeti u Splitu i diljem Hrvatske (uz dodatnu naknadu) sedam dana u tjednu od 8 do 20 sati.

POTPUNA SLOBODA

Mini kamper je opremljen svim potrebnim sadržajima, tako da možete spavati udobno i kuhati svoje obroke kad god i gdje god želite.

MANJI TROŠKOVI

S obzirom da naši mini kamperi spadaju u kategoriju osobnih vozila, plaćati ćete manje za cestarine i putovanja trajektom.

NEOGRANIČENA KILOMETRAŽA

Istražite Hrvatsku i ostatak Europe u svom stilu i po osobnom rasporedu. Uz neograničenu kilometražu, samo Vaše vrijeme je granica.

ItalyCroatiaFrenchSpainGermanEnglish